Encomana la teva addicció

#elrepte21dies


Aquest lloc web i els dominis www.elrepte21dies.cat és propietat de l’Associació Catalana de Pitch & Putt (ACPP), amb NIF G-17419706, domicili social al Carrer Diputació 274 pral A de Barcelona, amb e-mail info@pitch.cat.

Condicions generals d'ús

L'usuari accedeix voluntàriament a aquest lloc web, el que implica que ho utilitzarà conforme al present avís legal i les Condicions Particulars de certs serveis, la llei, la moral, la bona fe i els bons costums.

L’ACPP es reserva el dret a modificar sense previ avís el contingut d'aquest avís legal, i per tant, per a una correcta utilització del lloc web, li recomanem que visiti periòdicament aquesta secció.

Propietat intel·lectual i industrial

Aquest lloc web i els continguts inclosos en el mateix (textos, imatges, logotips, marques comercials, programa, etc.) estan protegits per la legislació vigent en matèria de propietat industrial i intel•lectual. Els drets corresponen a l’ACPP o a tercers amb els quals ha acordat la seva utilització. El logotip de l’ACPP i les capçaleres de les seves publicacions es troben protegides per la normativa de propietat industrial.

L’ACPP presenta els continguts que figuren en aquest lloc web amb fins d'informació i publicitat de les seves activitats. Per això, es prohibeix expressament la seva reproducció, còpia, modificació, distribució o transformació per a altres finalitats sense l'expressa autorització de l’ACPP.

Limitació de la responsabilitat

La informació continguda en aquest lloc web pot no ser correcta, malgrat els esforços realitzats per a portar a terme la seva exactitud i actualització. En conseqüència, l’ACPP no es responsabilitza dels errors continguts, ni dels danys o perjudicis derivats de la seva utilització. L’ACPP no quedarà obligada amb els usuaris que sol•licitin serveis fins que rebin confirmació expressa d'haver estat acceptada la seva sol•licitud o servei.

L’ACPP no es fa responsable dels danys i perjudicis derivats de l'ús d'aquest lloc web o dels seus continguts, no garantint l'absència de virus o la impossibilitat de causar danys en els sistemes informàtics de l'usuari.

Política de protecció de dades de caràcter personal

A través del present avís legal, informa als usuaris d'aquest lloc web, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (des d'ara LOPD) i del Reglamento General de Protección de Datos (RGPD) publicat en maig de 2016, sobre la seva política de protecció de dades personals amb la finalitat que aquests decideixin de forma expressa, lliure i voluntària, si desitgen facilitar a les dades personals que els són sol·licitats.

L'usuari, al facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d'aquest lloc web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a l’ACPP perquè els tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat.

La recollida i tractament de les dades personals que l'usuari faciliti té com finalitat facilitar la participació dels interessats en la promoció de elrepte21dies.cat. L’ACPP registrarà els camps de pitch and putt i la data en que inicien la promoció i en els que els participants de la promoció es beneficien de jugar gratuïtament una vegada en cada una de les dues fases de la promoció. L’ACPP registrarà el mail amb el que comunicar-se amb el jugador, el seu nº de llicència ACPP i nom complert Facilitar la participació dels interessats en activitats i competicions de pitch and putt, actes de l’ACPP,d’activitats relacionades amb el pitch and putt, publicació de les dades esportives, realització d’anàlisis i estadístiques, enviament d’informació relacionada amb el pitch and putt.

L’ACPP ha adoptat les mesures tècniques necessàries per a evitar l'alteració, pèrdua o tractament no autoritzat a les dades personals que l'usuari faciliti, tenint en compte de les limitacions que presenta Internet, i manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les dades personals de l'usuari.

L'usuari té dret a accedir a la informació que li concerneix recopilada en el fitxer de l’ACPP, rectificar-la de ser errònia, cancel•lar-la o oposar-se al seu tractament entrant a la zona personal i modificant-la, per mitjà de missatge de correu electrònic dirigit a info@pitch.cat o per correu postal dirigit a l'adreça que figura en l'encapçalament d'aquesta nota legal. En ambdós casos s'haurà d'acreditar suficientment la identitat de l'usuari.

L’ACPP podrà utilitzar programes per a analitzar aspectes relatius a l'accés a les seves pàgines web, com per exemple les pàgines més visitades o el temps de les visites. Aquesta informació es tractarà amb finalitat d'estadística i per a la millora dels serveis que ofereix l’ACPP des del seu lloc web i en cap cas permetrà conèixer la identitat de l'usuari.

Legislació aplicable i tribunals competents

Les condicions d'aquest lloc web i les relacions entre l'usuari i es regiran per la legislació espanyola.

Per a conèixer qualsevol discrepància que pugui sorgir entre l'usuari i l’ACPP, ambdós se sotmeten als Jutges i Tribunals de Barcelona, renunciant a qualsevol altre fur que pogués correspondre’ls.


PARTICIPA-HI!
Condicions de la promoció